kolego zapewne przesympatyczny, "lubiący zapierdalać" zakładam, że pod kocem w garażu

, wybacz mi proszę moją śmiałość w tym zakresie, ale jestem zobligowany poinformować ciebie, niejako wywołany do tablicy, a nawet z lasu

, że pojazd motocyklowy typu simson awo, w moim przekonaniu ma jeździć, a nie być jedynie ładnym... reasumując; przykład przeze mnie podany nie jest wyssany z palca, a podparty doświadczeniem, przy czym od razu wyjaśniam, że nie jedynie moim, wszak czym jest moje nikłe w tej dziedzinie doświadczenie - powiem ci wprost - niczym.. żyją osoby dłużej niż ty i ja razem, mający potężne długoletnie doświadczenie, którzy wykonywali tysiące remontów, podczas gdy ty w tym czasie prawdopodobnie ssałeś własny kciuk.. zrób se pasowanie na 2 nawet 4 setki to zobaczymy, już na tym forum jest kilka postaci, które zarżneło silniki na takim pasowaniu... piękny kawalerze, nie zamierzam się z tobą przekomarzać, przedstawię ci fakty, to już kolejny silnik, do którego nie tylko papierem ale nawet pilnikiem obrabiałem, zrobiłem 3,5 tyś km i jeżdżę...